Led inbouwspots badkamer zijn allemaal in meer of mindere mate waterdicht. Je kunt ze daarom prima in de badkamer plaatsen, maar vaak wordt toch geadviseerd om ze niet recht boven een waterbron te plaatsen. Zo kunnen er wel spetters en damp op de led inbouwspots badkamer terechtkomen, maar geen rechte waterstraal, waardoor eventueel kortsluiting zou kunnen ontstaan. Met kantelbare led Badkamer Led Inbouwspots is dit geen probleem: je kunt de spots zo draaien dat je toch een goede verlichting hebt bij de waterbron. Daarnaast zijn kantelbare led inbouwspots badkamer ook zeer praktisch voor wanneer je een bepaald onderdeel in de badkamer extra wilt uitlichten, of wanneer je een hoekje hebt waarin je een goede lichtbron nodig hebt.

midi led warm wit set 6

Kantelbare led inbouwspots badkamer voor een goede verlichting

LED_SpotsSet_Wit_101PE_4_Stuks

Door de kantelbare led inbouwspots badkamer binnen de armatuur te draaien, kun je de lichtstraal altijd op de plek richten waar je extra licht nodig hebt. Vind je het fijn om te douchen bij voldoende licht, dan kantel je de led inbouwspots badkamer richting de douche. Heb je echter wat meer licht nodig bij de spiegel om je bijvoorbeeld te scheren of make-up aan te brengen, dan kun je de led inbouwspots badkamer weer richting de spiegel draaien. Zo heb je met kantelbare led inbouwspots badkamer altijd een goede verlichting op de plek waar jij dat nodig hebt.

Kantelbare led inbouwspots badkamer als accentverlichting

tilt-r-9w-3

Kantelbare led inbouwspots badkamer zijn niet alleen erg praktisch, maar ze kunnen ook voor een extra mooie uitstraling zorgen. Dit kun je doen door kantelbare led inbouwspots badkamer te gebruiken als accentverlichting. Heb je bijvoorbeeld een mooi beeld of een plant in de badkamer staan, waar je de aandacht extra op wilt laten richten? Dan kun je een klein spotje in de richting van dit voorwerp draaien. Zo richt je de aandacht van de badkamerbezoeker op dit voorwerp, wat zorgt voor mooie, verrassende verlichtingselementen in de badkamer.

Plaats een reactie